Orientering:

Det er vigtigt at I løbende holder jer orienteret om de ting/aktiviteter der foregår i hverdagen. Der lægges primært informationer ind på Tabulex og enkelte ting hænges også op på tavlen i gangen. Hvis I har brug for hjælp fra personalet i fht. Tabulex og opsætning af dette, skal I bare sige til. Vi hjælper gerne.

Skiftetøj:

Det er vigtigt at børnene er klædt på efter vejret, da vi dagligt tilbringer tid udenfor. Herudover er det vigtigt, at børnene har skiftetøj liggende i deres kasse i garderoben. Der skal både være lange bukser, lange bluser, under tøj samt strømper. Det er jeres ansvar som forældre at tjekke barnets kasse jævnligt og sørge for at fylde op, hvis barnet har fået beskidt/vådt tøj med hjem.
Ikke alle børn bryder sig om at gå i tøj ’lånetøj’ og kan de fleste børn føler sig bedst tilpas i tøj som er deres eget.

Bleer:

Bleer skal medbringes hjemmefra. Også her er det jeres ansvar at tjekke jævnligt, at jeres barn har nok bleer i institutionen og sørge for at der bliver fyldt op inden de sidste par bleer tages i brug.

Solcreme:

Om sommeren forventer vi, at børnene er smurt med solcreme, når de bliver afleveret, så giver vi solcreme på til middag inden vi går på legepladsen eller efter middagssøvnen.

Legetøj:

Det er ikke tilladt at medbringe eget legetøj i børnehaven. Der bliver holdt legetøjsdag den sidste fredag i måneden. Legetøj medbringes på eget ansvar.

Snore i overtøj:

Snore i børnenes overtøj specielt om halsen er farlige! Er uheldet ude kan barnet blive kvalt i sådan en snor. Så fjern sådanne snore, og er stat dem med velcro - bånd eller knapper. Halstørklæder kan forårsage samme slags ulykker.

Lukkedage:

Vi har ingen lukkedage udover weekender og helligdage.

Udmeldelse:

Udmeldelse kan ske på en vilkårlig dato og med 1 måneds varsel og skal foregå elektronisk på www.borger.dk