Præsentation af afdeling


Institutionen har indtil d. 1. december 2017 haft til huse i bygninger lejet af Boligforeningen af 1932. Men flyttede pr. 1. december 2017 i nyrenoverede lokaler i Grønlandsparken 298, der ligger på en forhenværende folkeskole og nu Esbjerg Ungdomsskole og Linje 10.
Vi er beliggende i et dejligt naturskønt område, som vi bruger flittigt til ture ud af huset.
Vi ligger tæt på Vitaskolen - Bohr, som vi har et godt samarbejde med.
Vi har gode lokaler og et dejligt udeområde med en masse muligheder for leg og fysisk udfoldelse.
I 1997 blev børnehaveafdelingen udvidet med en skovgruppe.
Vores institution er opdelt i en børnehaveafdeling og en vuggestueafdeling. Herudover har vi en skovgruppe (skovtroldene).

Vuggestuen består af tre grupper: Søpindsvinene (0-2 år), Sælerne (0-2 år) samt Goplerne (2-3 år).

Børnehaven består af årgangsgrupper: Tanglopperne (årgang 2015), Muslingerne (årgang 2014), Krabberne (årgang 2013) og Søstjernerne (årgang 2012)

De voksne i børnehaven følger børnene igennem hele deres børnehave tid.

Endvidere har vi en stor dejlig legepladse. Èn mindre som hører til vuggestuen og én som hører til børnehaven. Vi lægger stor vægt på legeredskaber i naturmaterialer og ønsker at give børnene rig mulighed for at fordybe sig i naturen på legepladsen. Vores legepladser er lavet med kuperet terræn, som giver børnene mulighed for at udvikle sig motorisk. Ligeledes vægter vi, at børnene har mulighed for at bruge forskellige former for cykler, trehjulede som tohjulede, samt andre køretøjer som også er med til at styrke deres balance og motorik.